Stressballen online bestellen en geleverd in één werkdag

Stressballen.nl is een initiatief van MultiGift Relatiegeschenken. Al meer dan 10 jaar is Stressballen.nl de website van de Benelux voor het laten bedrukken van stressballen en online bestellen van bedrukte of onbedrukte stressballen in kleine en grote oplages.

MultiGift wint publieksprijs voor beste online leverancier van relatiegeschenken van 2018 MultiGift wint publieksprijs voor beste online leverancier van relatiegeschenken. Lees meer >

Stressballen zijn populair als relatiegeschenk voor bedrijven en verenigingen. Door het inzetten van een grappige stressbal als communicatiemiddel, kan een boodschap op ludieke wijze extra onder de aandacht worden gebracht. Ook voor intern gebruik bij bedrijven zijn bedrukte stressballen uitstekende relatiegeschenken om een boodschap op een leuke manier over te brengen en onder de aandacht te houden.

Voor heel veel gelegenheden hebben wij een model stressbal beschikbaar die we razendsnel uit voorraad kunnen leveren. Bij voldoende afname kunnen wij iedere stressbal op maat maken. Ook het maken van een custom made stressbal in een geheel eigen vorm is mogelijk.

Onbedrukte stressballen die via Stressballen.nl op werkdagen voor 17:00 online worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden en vrijwel altijd de volgende werkdag al geleverd. Wilt u een stressbal met bedrukking bestellen, dan bedraagt de levertijd zo’n 2 weken, maar in overleg kunnen wij bedrukte stressballen meestal ook sneller leveren (zie levertijd).

Bent u op zoek naar andere relatiegeschenken, gifts of premiums? Bezoek dan ook eens de webwinkel van MultiGift Relatiegeschenken. Momenteel kunt u op MultiGift.nl een keuze maken uit maar liefst 54.366 verschillende relatiegeschenken met een totale voorraad van 513.408.970 stuks. Alle relatiegeschenken zijn razendsnel uit voorraad leverbaar. Ook bedrukte relatiegeschenken kunt u gemakkelijk online bestellen op MultiGift.nl.

Heeft u vragen over onze stressballen of over het bedrukken van een stressbal, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst met een goed advies over het bedrukken van stressballen en maatoplossingen.

Populaire stressballen

0,35
(142)
Actuele voorraad: 209648
0,40
(20)
Actuele voorraad: 40724
0,70
(40)
Actuele voorraad: 964
0,65
(15)
Binnenkort leverbaar
0,40
(44)
Binnenkort leverbaar
0,75
Uitverkocht
0,30
(35)
Actuele voorraad: 18600

Uitgelichte beoordelingen