MultiGift genomineerd voor Best online performance award 2017

MultiGift genomineerd voor Best online performance award 2017

MultiGift is in 2017 opnieuw genomineerd als "Beste online relatiegeschenken bedrijf" door het promotionele producten vakblad PromZ. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste internetleverancier van premiums en relatiegeschenken.

In 2015 wonnen wij al brons en in 2016 wonnen wij de prestigieuze publieksprijs. Dat smaakt in 2017 natuurlijk naar meer! Wij zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe nominatie. Dat MultiGift is genomineerd, bevestigt (nogmaals) dat wij goed scoren op onderstaande criteria:

Kwaliteit Kwaliteit Vernieuwend Vernieuwend
Vakkennis Vakkennis Creatief Creatief
Adviserend Adviserend Financieel stabiel Financieel stabiel
Functionele website Functionele website Zichtbaar in de markt Zichtbaar in de markt
Groot online aanbod Groot online aanbod    Aandacht voor MVO Aandacht voor MVO

De winnaar van de Best Online Performance 2017 wordt bekend gemaakt tijdens de "Night of the PromZ" op woensdag 6 september in de Jaarbeurs Utrecht. Naast de mening van de ervaren vakjury, telt de mening van klanten en bezoekers van Stressballen.nl ook mee. Tot en met maandag 18 Augustus 2017 kunt u op MultiGift stemmen via onderstaand formulier.

Mogen wij (ook) op uw stem rekenen? Enorm bedankt!

Iedere maandag om 10 uur maken wij een winnaar bekend van de Bobby Anti-diefstal rugzak. Stem op MultiGift en maak kans op een trendy rugtas (winkelwaarde € 89,95). Iedere maandagochtend om 10:00 maken wij een winnaar bekend van de Bobby Anti-diefstal rugzak. Stem nu op MultiGift via onderstaand formulier en lees aanstaande maandag op de Facebook van MultiGift of u heeft gewonnen. Voor vaste klanten van MultiGift hebben wij een extra prijs in petto, zie de email die u heeft ontvangen.

Wanneer u onderstaand formulier invult, ontvangt u direct een email van PromZ met daarin een link waarmee u uw stem op MultiGift kunt bevestigen. Per email adres kan slechts één keer gestemd worden.