Spaarpot huis wit 9851

Spaarpot huis

Spaarpot van kunststof in de vorm van een huis. Aan de onderzijde van deze spaarpot zit een schroefknop, zodat geld ook weer uit de spaarpot gehaald kan worden.
Artikelnummer: 9851
Bekijk meer: Meer promotieartikelen
Dit artikel is ook supersnel leverbaar via een express levering in enkele werkdagen.
Spaarpot huis is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze spaarpot huis kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek meer promotieartikelen.
Wij zijn zeer tevreden over jullie service en de snelle response op onze offerteaanvraag. Alles werd heel goed opgevolgd door jullie. De gevraagde aanpassingen werden dan ook heel snel verwerkt en het voorbeeld werd ons terug opgestuurd. Na het akkoord kregen wij onze bestelling zoals beloofd heel snel toegeleverd aan onze firma. De spaarpotten zaten individueel verpakt en de bedrukking was mooi afgewerkt. Dank u voor de vriendelijke en snelle service!!!
Onze toekomstige bewoners van Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen krijgen bij een toewijzing deze spaarpot om vast een centje opzij te zetten voor de kosten die een verhuizing met zich meebrengt. Wonen zij eenmaal in de NOM-woning, dan kunnen ze besparen op hun energiekosten. Het geld wat daardoor overblijft, kan weer in de spaarpot :-)
Tijdens een Ladiesnight als gift in de Goodie-Bags. The Staging Company "makes your house outstanding"... het huisje (voorzien van een sticker met bedrijfslogo) samen met een brochure in een folie zakje met gekleurde sierlinten. Een origineel cadeautje! De bestelling snel en goed ingepakt ontvangen. Top service!
***** want de kwaliteit/prijs verhouding is erg goed. de huisjes zijn heel stevig ondanks de zeer lage prijs. Vanwege tijdsdruk zelf een sticker met tekst op erop geplakt. De reacties van de ontvangers zijn uitsluitend positief, iedereen vind em erg leuk. We zullen deze website in de toekomst zeker vaker bezoeken!
Voor een spaaractie hebben wij spaarpot huisjes bij jullie besteld. De huisjes zien er super mooi uit en mede dankzij deze mooie huisjes is de spaaractie heel succesvol geweest. Prima contact met jullie bedrijf!
Online de bestelling geplaatst en daarna het voorbeeld per e-mail ontvangen. Paar keer een aanpassing gevraag die dan erg snel werd verwerkt en in een nieuw voorbeeld gepresenteerd. Na het definitieve akkoord werd alles erg snel afgehandeld, erg tevreden. Ook de kwaliteit van de spaarpotten en bedrukken zijn er goed!
Via Multigift heb ik bedrukte spaarpotjes besteld voor promotionele doeleinden tijdens een event. Dit was zeer kort dag (had de spaarpotjes met opdruk 4 dagen na bestelling nodig). Na een belletje hebben de toppers van multigift gezorgd dat dit lukte! Echt super! Heel erg bedankt!!!!
Woensdag voor 12 uur besteld en donderdag voor 13 uur in huis. Terwijl ik de bezorger had gemist, werd die opnieuw gebeld en kwam speciaal voor onze bestelling terug. Wij zijn super tevreden over het telefonisch contact, de mail, de bezorger en de 350 spaarhuisjes doen al goed hun werk. We krijgen er veel leuke reacties op.
Leuk weggevertje. Wij hebben altijd goede ervaringen met MultiGift. Ook dit keer werden wij weer uiterst vriendelijk geholpen en vond de levering snel plaats. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer.
Onze (eerste) ervaring met Multigift is direct een hele positieve! Onze bestelling transparante spaarpot huisjes voor promo doeleinden zijn snel geleverd. De huisjes zelf zijn in het "echt" (je koopt toch vanaf een plaatje) geweldig mooi. Thx en zeker tot een volgende keer.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Spaarpot huis


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Spaarpot huis. Bekijk de rubriek Meer promotieartikelen voor meer alternatieven.

0,60
(19)
Actuele voorraad: 115161
0,40
(104)
Actuele voorraad: 139874
0,35
(93)
Actuele voorraad: 79514
0,34
(49)
Actuele voorraad: 257789
2,75
(11)
Actuele voorraad: 15355
0,28
(35)
Actuele voorraad: 222574
0,50
(7)
Actuele voorraad: 132010
1,00
(49)
Actuele voorraad: 17202
Bekijk meer Meer promotieartikelen

Monster van spaarpot huis aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de spaarpot huis (artikel 9851) bedraagt de stuksprijs à € 1,25 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over spaarpot huis


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Spaarpot huis. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor spaarpot huis


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Spaarpot huis? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!