Antistress kerstman 9599

Antistress kerstman

Stressfiguur antistress kerstman Santa. Deze stress kerstman is leverbaar zolang de voorraad strekt. OP=OP.
Artikelnummer: 9599
Bekijk meer: Personen en stress figuren
Antistress kerstman is uitverkocht.
Grotere aantallen van deze antistress kerstman kunnen custom made gemaakt worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk alternatieven in de rubriek seizoen stressballen.
Een antistress bal is een relatiegeschenk dat altijd welkom is en in dit geval twee doelen dient. Leuk om kado te doen. Zoals ik gewend ben van MultiGift staat de bestelling weer sneller voor de deur dan verwacht. Er is altijd wel wat leuks als relatiegeschenk te vinden in elke prijsklasse bij MultiiGift. De antistress kerstmannetjes doen het altijd goed.
Leuke kadootje om te geven en zeker in deze stressvolle tijd.
Schrijf een beoordeling

Alternatief voor Antistress kerstman


Hieronder staan goedkope relatiegeschenken die veel verkocht worden en vergelijkbaar zijn met bovenstaande Antistress kerstman. Bekijk de rubriek Personen en stress figuren voor meer alternatieven.

0,60
(7)
Actuele voorraad: 7520
0,60
(7)
Actuele voorraad: 12447
0,75
(1)
Actuele voorraad: 2634
1,00
(2)
Actuele voorraad: 4026
1,25
(2)
Actuele voorraad: 347
1,00
Actuele voorraad: 23723
0,80
Actuele voorraad: 4560
0,98
Actuele voorraad: 725
Bekijk meer Personen en stress figuren

Monster van antistress kerstman aanvragen


De kosten voor toezending van één zichtexemplaar van de antistress kerstman (artikel 9599) bedraagt de stuksprijs à € 0,55 en 7 Euro verzendkosten (exclusief BTW). Het toezenden van zichtexemplaren is bedoeld om het artikel te beoordelen, voorafgaand aan een eventuele bestelling voor een groter aantal relatiegeschenken. Zichtexemplaren worden uitsluitend verzonden aan zakelijke klanten zoals bedrijven, verenigingen en organisaties.

 

Vraag stellen over antistress kerstman


Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een vraag stellen aan ons verkoopteam over bovenstaande Antistress kerstman. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor antistress kerstman


Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen voor bovenstaande Antistress kerstman? Stuur ons uw wensen via het onderstaande formulier, dan ontvangt u razendsnel een vrijblijvende offerte van ons. Voor grotere aantallen kunnen wij meestal nog betere prijzen afgeven dan online al weergegeven. Vraag gerust naar onze scherpste prijs. Het verplicht u tot niets!