Veelgestelde vragen

Kunnen wij ook een catalogus van alle stressballen ontvangen?
Dat is niet mogelijk. Alle stressballen van geenstress.nl zijn uitsluitend in onze online webwinkel te bekijken. Op verzoek kunnen wij natuurlijk wel een sample of meer afbeeldingen van de door u gewenste stressbal toezenden en/of u op andere wijze van specifieke informatie voorzien.

Worden er vaste kosten voor het bedrukken van stressballen in rekening gebracht?
Nee! U betaalt de bij de stressbal aangegeven drukprijs en daar komen geen vaste kosten meer bij. Instelkosten, filmkosten en/of andere voorbereidingskosten worden dus niet berekend!

Moeten we altijd online bestellen?
Natuurlijk niet! Een bestelling per email (sales@multigift.com) of per fax/post is ook mogelijk! Het online plaatsen van een order stressballen via deze webwinkel gaat overigens vaak wel het snelst.

Zijn stressballen medische hulpmiddelen?
Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is onomstotelijk vast komen te staan dat stressballen inderdaad positieve medische eigenschappen hebben. Zie stressbal helpt bij angst en pijn tijdens operatie.

Is het toesturen van stressbal monsters/zichtexemplaren kosteloos?
Helaas niet! Wij brengen deze in rekening, want op die manier kunnen wij de prijzen laag houden. Bent u overigens eenmaal klant bij ons, dan zullen we deze regel niet al te strikt handhaven.

Kunnen wij de stressballen ook via onze vaste relatiegeschenken leverancier bestellen?
Jazeker! De meeste stressballen zijn ook leverbaar via alle erkende leveranciers van relatiegeschenken. Laat uw vaste relatiegeschenken leverancier of preferred supplier contact met ons opnemen en wij zullen uw order verder met hen bespreken.

Kunnen particulieren ook stressballen bestellen?
Nee! Onze stressballen worden uitsluitend aan bedrijven, organisaties, instellingen, verenigingen etc. geleverd en niet aan particulieren.

Zijn alle stressballen op voorraad?
Bij iedere stressbal op geenstress.nl staat de actuele voorraad vermeld. Het kan echter voorkomen dat een bepaalde stressbal net is uitverkocht, maar dit komt slechts zelden voor. Wilt u weten of de door u gewenste stressbal voorradig is, neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij vertellen het u gelijk en desgewenst zetten wij de betreffende stressbal vrijblijvend voor u in optie, zodat u nog wat extra bedenktijd heeft.

Kunnen wij zonder BTW kopen?

BTW wordt niet berekend indien er wordt voldaan aan één van onderstaande criteria.

  • Indien u bent gevestigd in een ander EU land dan Nederland of België en u beschikt over een geldig EU BTW nummer*.
  • Indien u bent gevestigd in een land buiten de EU.

* Wanneer u online een bestelling bij ons doet, kunt u uw BTW nummer opgeven tijdens het invoeren van uw gegevens. Het ingevoerde BTW nummer wordt direct online gecontroleerd. Wanneer het ingevoerde BTW nummer geldig is en de tenaamstelling komt overeen met de gegevens in uw bestelling, zal er geen BTW worden berekend.

Kunt u voor de afhandeling van uw bestelling documenten overhandigen waaruit blijkt dat de goederen naar het buitenland worden verzonden? Dan kunnen wij mogelijk ook vrij van BTW leveren. Neem tijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een andere vraag?
Raadpleeg onze klantenservice voor service gerelateerde onderwerpen of stel ons uw vraag gemakkelijk via het onderstaande formulier. Wij proberen altijd om uw vraag binnen één uur te beantwoorden (op werkdagen).

Populaire stressballen

0,35
(140)
Actuele voorraad: 221745
0,40
(18)
Actuele voorraad: 40724
0,70
(40)
Actuele voorraad: 1906
0,56
(15)
Uitverkocht
0,40
(44)
Actuele voorraad: 24
0,30
(34)
Actuele voorraad: 19925
0,75
Uitverkocht